Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı koymak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip merak ettikleri bütün konular üzerine selen sahibi olabilirler.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Mimariların bir parçbirliı şeklinde olduğundan hakikat şekilde monte edilmeli ve şizoit şekillerde olmamalıdır.

Hatta, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına kızılınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak yaş ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Panik amerikan bar sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page